Into the Wild

Apropo.ro / 07.01.2008, 00:00
Into the Wild
Christopher McCandless, 22 ani, tocmai a terminat universitatea şi are în faţă un viitor strălucit. Totuşi, întorcînd spatele existenţei confortabile şi fără surprize care-l aşteaptă, tînărul decide să-şi ia lumea în cap lăsînd totul în urmă.

De la cîmpurile de grîu din Dakota la mulţimile tumultuoase din Colorado, Christopher se va întîlni cu tot felul de personaje pitoreşti. Fiecare, în felul său, îi va influenţa viziunea asupra vieţii şi asupra semenilor săi. La capătul călătoriei, tînărul se va aventura singur pe întinderile sălbatice ale Alaskăi pentru a trăi în totală comuniune cu natura. Christopher McCandless a existat în realitate. Povestea sa a inspirat cartea ”Călătorie la capătul singurătăţii” a jurnalistului american Jon Krakauer şi pe care s-a bazat Sean Penn realizînd ”Into The Wild”. În carte, Krakauer a descris personalitatea complexă a tînărului aventurier, pe cît de sociabil pe atît de singuratic.

Premiera 11 ianuarie
TO: Into the Wild. Producţie SUA, 2007. R: Sean Penn. Cu: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener, Brian Dierker, Vince Vaughn, Kristen Stewart, Hal Holbrook.
Distribuit de Ro Image 200