„Într-o seară, stau în braţele a 30-50 de bărbaţi”. Cine e blonda celebră de la noi care se laudă cu astfel de performanţe

De: Nicoleta Nicolae / 18.09.2015, 14:02
Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, este o femeie frumoasă şi atrăgătoare, care a demonstrat că la aproape 50 de ani poţi trăi ca la 30. Aceasta a spus că a renunţat la televiziune şi că este extrem de fericită, mai ales că într-o seară ajunge să stea în braţele a 30-50 de femei.

„Într-o seară stau în bratele a 30-50 de bărbaţi. Mai am o luna şi jumătate şi împlinesc un an de când cu această minune. Am sfârşit viaţa în TV şi alchimiez şi comunic cu oamenii în continuare. În îmbrăţişare exersezi deschidere, să fii aptă din alte puncte de vedere, pari îndrăgostită, pari blândă, feminină când dansezi tango.  Recomand aproprierea de un dans corp la corp, să stai aproape de oameni pe care nu ii cunoşti”, a declarat Luana Ibacka la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Întrebată despre cum se menţine în formă la 48 de ani: „Felul cum arăt e moştenit de anii trecuţi când făceam şi sport. Acum nu mai am timp să fac şi asta”.