Intr-un final: noi motoare pentru Hilux

Apropo.ro / 21.07.2006, 12:10
Intr-un final: noi motoare pentru Hilux
Debutul noilor variante ale carausului nipon va avea loc la Salonul Auto de la Londra, cele mai importante schimbari regasindu-se sub capota. Astfel, varianta de 2,5 litri si 102 CP este de acum o idee mai puternica, ajungand la 120 CP si 325 Nm (in loc de 260 Nm). Puterea n-a crescut

Debutul noilor variante ale carausului nipon va avea loc la Salonul Auto de la Londra, cele mai importante schimbari regasindu-se sub capota. Astfel, varianta de 2,5 litri si 102 CP este de acum o idee mai puternica, ajungand la 120 CP si 325 Nm (in loc de 260 Nm). Puterea n-a crescut in mod semnificativ, dar valoarea cuplului este de acum decenta pentru teren greu. Cui nu-i ajung aceste cifre va putea opta pentru un propulsor mai mare, de pe Land Cruiser, si anume cel de 3 litri de 171 CP si 343 Nm, care il ridica pe Hilux la nivelul lui Navara.

Sunt cateva modificari si la exterior, cea mai evidenta fiind gura de admisie a intercoolerului de pe capota. La interior varianta cu motorul mai puternic va primi un sistem de infotaiment avansat.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: