Intră în competiția foto Playboy Capture Beauty și suprinde frumusețea feminină!

De: Marian Andrei / 01.11.2013, 16:04
Intră în competiția foto Playboy Capture Beauty și suprinde frumusețea feminină!
Playboy și noul Renault Captur te provoacă să intri în competiția celor mai tari fotografi de fete! Daca te pricepi să surprinzi frumusețea feminină, prin obiectiv, intră în concurs si poți semna chiar tu un pictorial în Plaboy!

Premiul pentru cel mai bun fotograf reprezintă un pictorial în revista Playboy, în ediția din decembrie, precum și un drive-test, timp de o saptămână, cu noul Renault Captur pus la dispoziție de partenerul Renault Commercial Roumanie.

Concursul se va desfășura în perioada 01-13 noiembrie și tot ce trebuie să faci este să încarci în pagina de concurs  www.playboy.ro/capturebeauty  trei fotografii artistice cu subiect feminin non-nud.

În finală vor intra cei mai buni 4 concurenți desemnați pe baza votului membrilor din Comitetul de Organizare a Concursului Playboy Capture Beauty în funcție de urmatoarele criterii: 1) Artistic și 2) Tehnic . Fotografiile  pot fi votate si de către vizitatorii care au cont de Facebook, începând de astăzi până pe 13 noiembrie.

În data de 18 noiembrie 2013 cei patru finaliști vor fi supuși unei noi probe, care va consta în fotografierea unui model alături de noul Renault Captur. Fiecare dintre cei patru finaliști va avea dreptul să realizeze douăzeci de cadre cu care vor participa la jurizarea finală.

În perioada 20-21 noiembrie 2013 câștigătorul va realiza pictorialul din revista Playboy, ediția din decembrie. 

Poți semna chiar tu pictorialul din Playboy și te poți plimba timp de o săptămână cu noul Renault Captur!

Ți-ai pregătit aparatul? Start concurs!

Mai multe detalii pe www.playboy.ro/capturbeauty.