Intra in „Infern de Ziua Indragostitilor”, cu tehnologia 3D!

Apropo.ro / 11.02.2009, 18:05
Intra in
Daca nu ai chef de alinturi si declaratii siropoase de Ziua Indragostitilor, te invitam in lumea horror-ului 3D.

Cine a spus ca Valentine’s Day trebuie sa fie o zi romantica?

Daca nu ai chef de alinturi si declaratii siropoase de Ziua Indragostitilor, iti propunem un film pe care il vei iubi, chiar daca propriu-zis nu are legatura cu romantismul, un film care deschide universul terifiant al calatoriei fara precedent in lumea horror-ului 3D.

In februarie 2009, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania o experienta 3D pentru cei indragostiti… de senzatii extreme. Premiera are loc vineri, 13.

Infern de Ziua Indragostitilor este un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind ,,cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”. 

My Bloody Valentine 3D / Infern de Ziua Indragostitilor foloseste tehnologia 3D pentru a transpune publicul in mijlocul unui cosmar de un realism de-a dreptul terifiant.

Un cosmar demult ingropat reincepe sa bantuie un orasel in care se petrece una dintre cele mai terifiante povesti ale genului horror, care de Ziua Indragostitilor prinde viata in cea mai infricosatoare experienta 3D a anului.

Din distributie fac parte Jensen Ackles (“Smallville”, “Supernatural”), Jaime King (“The Spirit”, “Sin City”) si Kerr Smith (“Final Destination”, “Dawson’s Creek”), iar regia este semnata de Patrick Lussier.

Apropo de film: Echipa Apropo.ro a testat pentru voi proiectia 3D My Bloody Valentine si trebuie sa recunoastem ca efectul este surprinzator. Dinamismul actiunii te invaluie si iti creeaza senzatia ca te afli in centrul actiunii. Tehnologia 3D reuseste sa mentina atentia publicului si chiar sa ii smulga reactii… de autoaparare in fata pericolului. Atmosfera este incarcata 3D, iar a treia dimensiune face filmul si mai inspaimantator, asa cum trebuie sa fie un horror adevarat.

Trailer-ul fimului

Â