Intraceuticals, tratamentul vedetă al acestei veri

Apropo.ro / 25.06.2014, 13:58
Intraceuticals, tratamentul vedetă al acestei veri
Vara este acea perioadă a anului pe care o aşteptăm cu toţii pentru a merge la mare şi pentru a ne relaxa ore întregi pe plajă. Dar uităm să luăm în calcul faptul că tenul nostru este foarte sensibil şi se poate deshidrata repede. De aceea trebuie să-i accordăm ceva mai multă atenţie în sezonul estival.

Pentru un ten perfect hidratat şi o ţintire perfectă a problemelor, Intraceuticals este soluţia ideală. Cunoscut drept tratamentul Madonnei, Intraceuticals este o procedură  cu oxigen hiperbaric care introduce profund în derm ingredientele atât de necesare pielii, antioxidanţi (aloe-vera, ceai verde), vitaminele A,C,E şi acid hialuronic perfecte pentru tenul nostru mai ales pe perioada verii. Odată introduse în piele, aceste substanţe acţionează din interior către exterior tratând problemele ţintite.

Intraceuticals oferă rezultate uimitoare în timp record. În mai puţin de o oră, pielea va arăta foarte odihnită, cearcănele şi ridurile fine vor fi reduse, iar tenul va străluci vizibil şi va fi perfect hidratat. Preţul unei şedinţe este de 100 de euro şi se poate efectua la Exclusive Aesthetics, Dr. Renert Gad.