Intrare libera la meciul România-Bulgaria

Apropo.ro / 02.01.2007, 15:53
Intrare libera la meciul România-Bulgaria
Spectatorii vor avea intrarea libera la meciul dintre echipele naționale ale României și Bulgariei, primul din grupa a treia de calificare în play-off-ul Campionatului European de handbal masculin din 2008, care va avea loc, joi, la Constanța. Echipa reprezentativa,

Spectatorii vor avea intrarea libera la meciul dintre echipele naționale ale României și Bulgariei, primul din grupa a treia de calificare în play-off-ul Campionatului European de handbal masculin din 2008, care va avea loc, joi, la Constanța.

Echipa reprezentativa, antrenata de Lucian Râșnița, se va reuni, marți, la Constanța, în vederea disputarii meciurilor din grupa a treia de calificare în play-off-ul Campionatului European din 2008. Organizatorii au decis sa lase intrarea libera la partida cu Bulgaria, ce se va disputa, joi, cu începere de la ora 19.00, și va fi transmisa în direct de TV Sport, motivând ca este primul eveniment sportiv de anvergura la Constanța, dupa aderarea României la Uniunea Europeana.

Naționala României se afla alaturi de Bulgaria, Georgia și Letonia în cursa pentru un loc în barajul CE din 2008, care se va disputa în dubla manșa (9-10 iunie și 16-17 iunie).

Pentru calificarea în play-off-ul CE vor evolua 26 de echipe reprezentative, împarțite în șapte grupe de calificare.

Mediafax