Intre laptop si PC

Apropo.ro / 27.03.2006, 12:02
Intre laptop si PC
Cu titlu de "concept", dar foarte aproape de realitate, Dell XPS Mobile Concept PC este un computer cu dimensiuni si design cam de laptop, insa cu performante de desktop dispus sa infrunte cererile cele mai infocate; vorbim evident de gameri. Americanii l-au prezentat la CES, zice-se ca

Cu titlu de „concept”, dar foarte aproape de realitate, Dell XPS Mobile Concept PC este un computer cu dimensiuni si design cam de laptop, insa cu performante de desktop dispus sa infrunte cererile cele mai infocate; vorbim evident de gameri.

Americanii l-au prezentat la CES, zice-se ca au rupt gura pasionatilor de calculatoare, dar n-au dat inca „publicitatii” specificatiile finale. Cat se stie despre modelul XPS M2010, cunoastem si noi. Poarta un ecran imens (fata de al unui laptop) de inalta definitie (1.920×1.200) cu diagonala de 20 inci si 12 ms timp de raspuns. Proceseaza cu noile Intel Core Duo, vede prin camera integrata de 1,3 megapixeli.

Microfoanele incorporate asculta orice bolnav de chat. Cat despre difuzoare, sa tragem adanc aer in piept: opt integrate plus subwoofer. Mouse si tastatura Bluetooth detasabile, telecomanda, iesire video duala DVI si doua hard disk-uri. Profesional este si sistemul de operare Windows XP. Dupa utilizare se transforma in „servieta”. Pretul probabil al computerului in cazul in care va fi lansat pe piata: 2.500 USD.

www.dell.com

Sursa: