Intregul set de accesorii fashion POLICE in Romania

Apropo.ro / 07.06.2006, 13:18
Intregul set de accesorii fashion POLICE in Romania
POLICE, unul dintre liderii globali ai tendintelor in moda, a inaugurat in Romania, in premiera mondiala, un concept unitar de stil, care reuneste vedetele mercii: ochelari de soare, ceasuri, parfumuri si bijuterii. In cadrul evenimentului de la Fratelli, intr-o atmosfera incendiara, au pasit

POLICE, unul dintre liderii globali ai tendintelor in moda, a inaugurat in Romania, in premiera mondiala, un concept unitar de stil, care reuneste vedetele mercii: ochelari de soare, ceasuri, parfumuri si bijuterii.

In cadrul evenimentului de la Fratelli, intr-o atmosfera incendiara, au pasit pe covorul rosu nenumarate vedete. Directia 5, Calin Goia de la Voltaj, Cornel Ilie de la Vank, Larisa Claru, Livia Dila, Ilinca Vandici, Ovidiu Cuncea, Razvan Popescu, Cream, Luminita Anghel, Pavel Bartos, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Albertina Ionescu, Anca Pandrea si Iurie Darie, Cristian Samfira, Stefana Zamfirescu, Virgil Iantu, Eva de la Canal, Crina MateiÂ… si lista poate continua. Multi dintre cei prezenti la eveniment si-au etalat proprii ochelari de soare POLICE.

Albertina Ionescu este alaturi de Corina una dintre vedetele feminine romanesti pe care reprezentantii POLICE din Italia au luat-o in vizor pentru a reprezenta brandul pe segmentul de tineri pana in 25 de ani.

Colectia de ochelari de soare 2006 are doua coordonate: creativitate si stil. Un mix de stiluri si materiale: metal si acetat, lentile cu forme uneori socante – patratoase si unele chiar abrupt taiate – care raspunde trendului vintage intr-un stil original si autentic. Culorile deschid lentilele si ramele in combinatii care subliniaza detaliile si formele: verde, turcoaz, orange, ciclam, alb si eternul negru. Combinatiile clasice caracterizeaza ramele metalice.

Noua colectie de ochelari de soare propune un look de inspiratie urbana. Unisex, linii retro sau ultradinamice, lentile din policarbonat, polarizate, anti-reflex sau heliomate, rezistente la impact, cu strat anti-scratch sau rame din titan flex.

Dar POLICE nu inseamna doar moda si ne-a demonstrat-o odata cu intrarea recenta in scena a primei sale colectii de bijuterii. Originara din Italia, POLICE si-a raspandit influenta de-a lungul celor cinci continente cu o paleta de stiluri de moda care include: ochelari de soare, rame de ochelari, ceasuri, bijuterii si parfumuri.

La lansarea Police oamenii au intrat in tonul serii si au degustat cocktailul POLICE – o reteta de succes pe baza de vodtca WYBOROWA ( 50 ml de Wyborowa Single Estate, 15 ml sirop LItchi, 20 ml suc de portocale rosii, 15 ml de lime, toate amestecate bine in shaker cu gheata).