Învață Kama Sutra de pe smartphone-ul tău!

De: Mihaela Enache / 22.04.2013, 13:00
Învață Kama Sutra de pe smartphone-ul tău!
A fost lansată o aplicație ce te poate ține ocupat în timp ce mergi spre locul de muncă sau nu ai nimic altceva mai bun de făcut. Mulți utilizatori o găsesc irezistibilă.

Kama Sutra, manualul indian de sex, vechi de 2000 de ani, a fost adaptat pentru publicul modern printr-o aplicație nouă, care permite oamenilor să studieze pozițiile sexuale în 3D.

Aplicația gratuită – Kama Xcitra – transformă ilustrațiile din istoricul manual în imagini 3D atunci când sunt vizualizate prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Fiecare imagine poate fi văzută din toate unghiurile, ceea ce înseamnă că utilizatorului îi este oferită o imagine completă a diagramelor ghidului sexual.

Kama Xcitra promite să ajute cuplurile să se perfecționeze în pozițiile de bază prevăzute în cartea originală și asigură că, astfel, acestea sunt aduse „mai aproape de acțiune decât oricând înainte”.

Aplicația conține 69 de poziții sexuale. Ea permite utilizatorilor să personalizeze aspectul modelelor, schimbând culoare părului, pielii și chiar să adauge muzică drept coloană sonoră.