Invata sa lupti cu un zombie, in tabara de instruire

Apropo.ro / 17.11.2011, 16:30
Invata sa lupti cu un zombie, in tabara de instruire
O tabara de instruire a fost inaugurata special pentru cei care doresc sa invete cum sa se apere de un zombie sau sa lupte cu acesta, in cazul unui atac.

Mai greu de crezut ca vom intalni astfel de specimene, insa britanicii nu vor sa fie prinsi nepregatiti in cazul unui atac.

In tabara de instruire, o zi de pregatire costa in jur de 100 de dolari, iar personalul asigura clientii ca vor pleca de acolo pregatiti.

Scenariul pare mai degraba desprins dintr-un video-game, insa apocalipsa cu zombie este iminenta, spun ei pentru fanii acestei culturi, cu siguranta.

instructie

Instructia are loc intr-o tabara din Droitwich, Worchestershire, si este facuta de catre instructori militari cu experienta. Ti se da armura, fara de care ai fi pierdut, si ti se explica toate detaliile unui atac din partea unui zombie nebun.

Fanilor de zombie li se prezinta si armele cu care isi pot invinge inamicii, lanturi, grenade, alte arme, dar si amanunte ce conteaza precum curatenia din jurul lor, pentru ca „fomistii” sa nu fie atrasi.

„Ne place sa credem ca oferim clientilor putin din lucrurile din afara normalului, si credem ca o zi in tabara noastra te face cu mult mai pregatit. In cazul unei invazii, noi am putea fi pregatiti sa salvam lumea”, spune un reprezentat al acestei tabere de pregatire.