Inventii pentru cei mai puturosi lenesi

Apropo.ro / 28.04.2008, 15:37
Ti-e lene sa lingi inghetata, sa rasucesti furculita in paste sau sa iti amesteci cafeaua? Exista inventatori care s-au gandit la lenesi...

Cu doar 70 de dolari poti sa iti iei de pe net, de la diverse magazine on-line, cele mai tari inventii pentru puturosi.

Daca ai sistemul de iluminare din casa activat prin batai de palme si ai obosit sa tot bati din palme pentru a aprinde un amarat de bec iti propun "The Clapper Plus". Pentru 25.40$ bate din palme pentru tine, tu doar apesi un buton al telecomenzii pe care o poti purta in buzunar.

Si daca te-ai saturat sa freci la ness ca sa faca spuma sau la cacao ca sa nu faca cocoloase iti propun sa dai 17.65$ pe "Hog Wild Moo Mixer Supreme". E o cana mixer care arata "coolutz" si o sa fii net superior secretarei care freaca un "3 in 1" pentru sef.

Pentru momentele usor jenante in care alergi spaghetele cu furculita precum maslinele iti recomand "Twirling Spaghetti Fork" pentru numai 9.95$. Nu trebuie decat sa o infigi in paste si ea se rasuceste pana aduna cat ai nevoie sa iei intr-un dumicat.

Si ca tot vine vara, un cornet care sa se rasuceasca cu inghetata in loc sa rasucesti tu mana si limba in jurul ei e numai binevenit. " Motorized ice cream cone" functioneaza pe baza de baterii si nu e de unica folosinta. Vine intr-o gama de 4 culori si costa doar 8.99$.

La a cincea inventie putem doar spera, momentan. Un lant fast-food a lansat un pahar peste care iti poti pune mancarea astfel incat atunci cand mananci sa poti si bea. Suna ciudat dar imaginile de mai jos va vor lamuri.