Investiții de 2,5 milioane euro în stațiunea Cîmpulung Mușcel

Apropo.ro / 14.02.2005, 13:57
Investiții de 2,5 milioane euro în stațiunea Cîmpulung Mușcel
Stațiunea Cîmpulung Mușcel va beneficia de o investiție de 2,5 milioane euro pentru dezvoltarea sectorului turistic, prin reamenajrea zonei istorice și de agrement din Complex Parc Cretzulescu, se arata într-un comunicat Art Contur Design. Finanțarea

Stațiunea Cîmpulung Mușcel va beneficia de o investiție de 2,5 milioane euro pentru dezvoltarea sectorului turistic, prin reamenajrea zonei istorice și de agrement din Complex Parc Cretzulescu, se arata într-un comunicat Art Contur Design.

Finanțarea acestui proiect va fi asigurata din fonduri ale Consiliului Local și prin programul Phare.

Aceste probleme vor fi discutat cu ocazia unui simpozion dedicat aniversarii a 80 de ani de la declararea Cîmpulungului stațiune turistica. La eveniment vor fi prezentate și solutiile de introducere a orașului, zona cu un deosebit potențial turistic, dar neexploatat pîna în prezent, în circuitul turistic românesc și internațional.

Evenimentul va cuprinde și prezentarea „Studiului de dezvoltare a turismului” în Cîmpulung Muscel, realizat de centrul de afaceri Cîmpulung, precum și studiul de fezabilitate „Infrastructura turistica – reabilitarea zonei istorice, balneare si de agrement – Complex Parc Cretzulescu”, al companiei de arhitectura Art Contur Design.

Simpozionul constituie și primul tîrg de turism, fiind prezenți furnizorii de servicii turistice și de petrecere a timpului liber: oferte de cazare ale municipiului – hoteluri, pensiuni; oferte de restauratie – restaurante, baruri, cofetarii.

Mediafax