Invicta S1 600 GT 2+2

Apropo.ro / 17.01.2008, 11:24
Invicta S1 600 GT 2+2
La Bruxelles, unde are loc European Motor Show, Invicta prezinta o versiune modificata a modelului S1.

In timp ce ochii lumii sunt atintiti inca la Salonul Auto de la Detroit, la Bruxelles are loc European Motor Show, acolo unde Invicta a venit cu o versiune modificata a modelului S1.
 
Daca versiunea precedenta era dotata cu doar doua locuri, noul model revizuit are acum scaune si in spate, sub care a fost montat rezervorul de combustibil. Aceasta miscare are rolul impreuna cu pozitionarea motorului dupa axa fata, de a imbunatati balansul si manevrabilitatea modelului. Gama de motorizari cuprinde diverse versiuni de V8-uri Ford, varful de gama avand 600 CP si o acceleratie pana la 100 de km/h sub 4 secunde.

Caroseria este din fibra de carbon, in timp ce sasiul cu o structura tubulara asigura mentinerea unei greutati scazute, de doar 1380 kg. Invicta a inceput sa fabrice masini din 1925, insa in 1933 a intrerupt productia. Renasterea marcii a avut lor in 2002 la Birmingham Auto Show cu ocazia lansarii modelului S1. Compania produce acum doar un singur model intr-o cadenta uluitoare: un exemplar pe luna. Nu este de mirare, mai ales cu o caltate de fabricatie indoielnica, exemplul cel mai bun fiind finisajul gurilor de aerisire centrale din interior pe care il puteti admira in una din pozele din galeria foto. 

Â