„Invisible Girlfriend”, aplicația care îți găsește iubita perfectă

De: Gabriela Voicu / 03.12.2013, 11:30
Bărbații singuri nu vor mai trebui să le dea prietenilor și rudelor grijulii explicații despre viața lor amoroasă. Un grup de specialiști a creat aplicația care le dă celor din jur impresia că ai o iubită.

Bărbații singuri nu vor mai trebui să le dea prietenilor și rudelor grijulii explicații despre viața lor amoroasă. Un grup de specialiști a creat aplicația care le dă celor din jur impresia că ai o iubită. Invisible Girlfriend este o prietenă virtuală care te sună sau îți trimite mesaje și cadouri. Cei care vor să-și păcălească familia sau prietenii vor avea ca „rezerva” un suflet pereche la distanță cu care să converseze.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pentru 10 dolari pe lună, norocosul primește cadouri simbolice, apeluri telefonice generate automat și SMS-uri șablon, scrie Daily Mail. Pentru cei care doresc mai multă atenție din partea jumătății lor virtuale, taxele se triplează. Astfel, contra unui cost de 30 de dolari, așa-zisa iubită îi bombardează cu mesaje și postări pe Facebook. Cei care plătesc 50 de dolari pe lună au parte de și mai multe avantaje, autorii aplicației obligându-se să creeze o poveste impresionantă prin care bărbatul să-și convingă rudele că are noroc în dragoste.

Noua aplicație este încă în faza de testare, iar fondatorul ei, Matt Homann, se gândește dacă să angajeze actrițe sau să folosească voci generate de calculator pentru iubitele virtuale. El lucrează și la o aplicație numită Invisible Boyfriend și spune că ambele versiuni vor fi deschise și comunității LGBT.