Invitat surpriză la filmările Asia Express

De: Alexandra Necsoiu / 15.11.2018, 13:08
Invitat surpriză la filmările Asia Express
Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în curând de Antena 1 are fani şi în rândul...necuvântătoarelor. Într-una din zilele de filmare, un câine aflat în zonă s-a aşezat confortabil pe covorul Asia Express şi nu s-a mutat de acolo până nu s-au încheiat filmările.

„Am avut un partener de prezentare toată ziua. La început, oamenii din producţie au încercat să îl ademenească în spatele camerelor, dar se pare că el se simţea cu adevărat bine în lumina reflectoarelor. A stat lângă pupitrul meu până a venit şi ultima pereche de concurenţi. La final, bineînţeles, s-a aşezat în faţa tuturor.”, povesteşte râzând Gina Pistol.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.