Inzaghi este idolul lui Mihalcea

Apropo.ro / 07.12.2001, 08:33
Inzaghi este idolul lui Mihalcea
Atacantul Adrian Mihalcea a marturisit ca vizioneaza casete cu fotbalistul italian, pentru a-si perfectiona stilul de joc Ocuparea primei pozitii de catre Dinamo se datoreaza si evolutiei lui Adrian Mihalcea, golgeterul campionatului, care a marcat 11 goluri în 14 partide jucate.


Atacantul Adrian Mihalcea a marturisit ca vizioneaza casete cu fotbalistul italian, pentru a-si perfectiona stilul de joc

Ocuparea primei pozitii de catre Dinamo se datoreaza si evolutiei lui Adrian Mihalcea, golgeterul campionatului, care a marcat 11 goluri în 14 partide jucate. Atacantul „cîinilor” considera ca sezonul abia încheiat a constituit perioada cea mai fasta din cariera sa.

„Am trecut peste amaraciunea ratarii transferului la Alaves si cu ajutorul tuturor am pornit o noua etapa în viata mea”, a spus Mihalcea, care considera ca principalul sau atu este tehnica. Vîrful dinamovist a marturisit ca urmareste partidele de fotbal din campionatele puternice ale Europei sau casete cu diversi jucatori pentru a-si îmbunatati calitatile fotbalistice.

„Unul din jucatorii mei preferati este Pippo Inzaghi, de la AC Milan. Si chiar am învatat ceva de la el: caderea în careu. Ca atacant, trebuie sa stii de toate si sa te descurci în situatii de unu la unu cu fundasii adversi. N-am ajuns eu maestru ca Inzaghi, deoarece nu stiu daca îl poate întrece cineva.

Eu sînt adeptul eficientei, chiar si în dauna spectacolului, de aceea Pippo, care este un jucator de clasa, este unul dintre preferatii mei. Mi-a placut foarte mult si Van Basten, un atacant complet, si am urmarit cu interes casete cu evolutiile sale, întrucît ai de învatat multe de la marii fotbalisti”, a declarat Mihalcea.

Considerat cel mai bun jucator din Divizia A la acest moment, atacantul echipei din Stefan cel Mare este de parere ca una din carentele sale o reprezinta forta. „Lucrez peste program diverse exercitii pentru a-mi îmbunatati punctele slabe. Niciodata nu m-am multumit cu putin. La începutul campionatului, nu mi-am propus un numar de goluri, ci mi-am zis ca trebuie sa marchez cît mai multe, pentru a fi bine si echipei, dar si mie”, a afirmat Mihalcea.

Ar vrea sa fie ca Al Pacino
Adrian Mihalcea este cel care alege filmele la care se merge cu întreg lotul, jucatorii din Stefan cel Mare avînd încredere în gusturile colegului lor. „Actorul meu preferat este Al Pacino. Daca as juca în vreun film, as vrea în ‘Parfum de femeie’ si sa o am ca partenera pe Catherine Zeta-Jones”, a declarat jucatorul.

În ceea ce priveste viata extra-sportiva, Mihalcea a spus ca îi place sa iasa seara, dupa meciuri, cu sotia sa, Stela, si prietenii la un restaurant sau bar. „Îmi plac cluburile house, desi nu dansez. Prefer atmosfera creata, care ma destinde dupa o partida. Mi se pare normal sa iesi la un local, dupa atîtea zile de cantonament”, a afirmat Mihalcea.
Sursa:www.prosport.ro