Ioan Gyuri Pascu, cu Divertis la PRO TV

Apropo.ro / 24.08.2009, 00:00
Ioan Gyuri Pascu, cu Divertis la PRO TV
Din toamnă, Ioan Gyuri Pascu vine la PRO TV şi îşi lasă şi el semnătura pe umorul cuceritor marca Divertis.

Alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu, Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei rubrici permanente din prima oră de program Divertis de la PRO TV.

”Colegii mei au venit cu o idee interesantă, care mi-a plăcut, aşa că a fost simplu: am acceptat imediat să mă alătur proiectului Divertis de la PRO TV”, a mărturisit Ioan Gyuri Pascu. Dacă pînă acum a parodiat cu mult talent diverse personalităţi ale scenei politice, în noul show Divertis Ioan Gyuri Pascu se pregăteşte pentru un nou personaj şi un scenariu care va smulge hohote de rîs. ”Telespectatorii PRO TV se vor întîlni în fiecare săptămînă cu un personaj special, care va călători prin timp şi se va confrunta cu tot felul de situaţii comice. Va fi de fapt un filmuleţ, un mini­serial”, a adăugat acesta.

Colegii de la Divertis au mărturisit că sînt la fel de entuziasmaţi. ”Păi, Gyuri era la PRO, noi la fel, şi cum în ultimii doi ani nu a mai avut cine să ne bată la cap că berea nu e destul de rece, cafeaua cu destul lapte sau apa destul de chioară, ne-am zis că n-ar fi rău să ne reamintim. Mai ales că dacă-ţi baţi capul, îţi vine şi ideea. Şi, cum noi idei aveam şi Gyuri era între două filmări, trei concerte şi o piesă de teatru şi fuma liniştit în spatele casei, i-am propus să vină să fumeze în studioul nostru. Zis şi făcut! Berea e deja la rece!”, a declarat Silviu Petcu.