Ioan Isaiu, vacanţă asiatică

Apropo.ro / 26.01.2009, 00:00
Ioan Isaiu, vacanţă asiatică
În vacanţa de iarnă, Ioan Isaiu a vizitat împreună cu soţia şi prietenii Singapore, Thailanda şi Malaezia. Gurmand de fel, Ioan s-a bucurat de specialităţile locale.

“Cred că am mîncat mîncare thailandeză, indiană, asiatică pentru tot anul. Mîncam zilnic feluri diferite, am încercat tot soiul de ciudăţenii aromate, a fost pentru gurmandul din mine un regal culinar”, mărturiseşte actorul. Ioan Isaiu nu a uitat însă că Singapore este locul unde a cerut-o pe Nicoleta de soţie, aşa că i-a pregătit, şi de această dată, o surpriză.

“Am mers la magazinul de bijuterii unde în urmă cu doi ani i-am cerut mîna soţiei mele. Am vrut să ne aducem aminte de acel moment atît de plăcut, i-am făcut şi un mic cadou”, spune Ioan. Şi, pentru că tot erau în paradisul asiatic, Ioan şi prietenii lui au profitat din plin de soare şi de peisajele de vis.

”Am făcut scufundări, am mers cu barca în golfuleţe sălbatice, am mers prin peşteri pe canoe, am făcut plajă. Afară erau 28 de grade, vreme perfectă să stai să leneveşti la soare”, spune Ioan.