Ioana Ginghină divorţează? Confesiuni! „Căsnicia este plină de DEZAMĂGIRE şi ÎNDOIALĂ”

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 12:52
 Ioana Ginghină divorţează? Confesiuni! „Căsnicia este plină de DEZAMĂGIRE şi ÎNDOIALĂ
Ioana Ginghină şi soţul ei, Alexandru Papadopol, au la bază o reţetă simplă, care i-a ajutat să-şi construiască un cămin frumos şi să se bucure de o relaţie lungă şi fericită. Sunt împreună de 12 ani şi au o fată pe nume Ruxandra.

Ioana Ginghină a publicat un mesaj pe blogul personal unde a declarat că uneori într-o căsnicie există des sentimente precum dezamăgiri şi îndoieli. 

„Căsătoria nu înseamnă întodeauna iubire

Dacă am învăţat ceva, în aceşti 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire.

Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înţelegere sau bunătate.
Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieţii.
Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”.

Dacă la început îţi făcea cu drag cafeaua dimineaţă, iar tu, coborând sexy, într-o cămaşă de noapte, te aşezai la masă alături de el, mulţumim pentru cafea cu un zâmbet şi un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai obseri de mult că îţi face cafeaua zi de zi, de 12 ani…Acum este …NORMAL.

Se mai întâmplă să ai timp, să-ţi dai cu părerea despre un fapt, o stire de la televizor, apoi nici nu ştii de unde începe o conversaţie în contradictoriu şi de aici te trezeşti în mijlocul unui război.

Da, aşa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE şi ÎNDOIALĂ.

Şi totuşi sunt momente când este totul diferit.

Când simţi că îţi e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei şi simţi că nu mai poţi. Apoi iei aer în piept şi te uiţi în jos şi când să-ţi dai drumul simţi o mâna care te ţine…. te întâlneşti cu ochii lui şi ştii, fără prea multe cuvinte că o să fie bine.
Te ia în braţe şi toate au trecut şi realizezi atunci că această relatie este magică.

Nu de puţine ori, abia aştepţi să ajungi acasă că să-i povesteşti tot şi ştii că şi de data acesata magia va funcţiona şi totul va fi bine.

Apoi mai este copilul. Cred că aici magia a funcţionat cel mai bine.
De câte ori nu ne-am bucurat, am ras şi plâns la lucruri mărunte, la fiecare realizare, la primul cuvânt “tata”, la primul pas, la primul Crăciun, la prima vacanţă…etc

Îi iubesc şi îmi iubesc căsnicia, aşa cum e ea, câteodată nerezonabila.

Căsnicia pentru mine este mulţumirea profundă şi confortul în momentele de linişte, când ne aşezăm pe canapea, ne uităm unul la altul şi simt că o să fie bine.

Acesta este momentul când căsătoria este FERICIRE !

Unii spun că trebuie să ai curaj să pleci dintr-o căsnicie, eu aş spune că trebuie să ai curaj să rămâi în această aventură, în acest mixt de sentimente.

Căsătoria şi dragostea, iubirea nu se ţin întotdeauna de mâna. Însă ele converg, se împart, se încurcă şi până în final, totul va fi bine. Asta bineînţeles dacă veţi alege să mergeţi împreună până la capăt.”