Ioana Ginghină în primul musical pentru copii

De: Nicoleta Nicolae / 29.04.2015, 18:00
Ioana Ginghină în primul musical pentru copii
MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită în datele de 09 şi 17 mai, de la ora 11.00, la CinemaPRO, la un spectacol plin de energie şi voie bună, musicalul Cântec pentru Tisha.

Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece şi jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari şi mici – deveniţi eroii poveştii Tishei.

Este un spectacol emoţionant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât şi părinţilor care, prin interacţiune şi jocuri noi, reuşeşte să aducă în prim plan relaţia dintre copii şi părinţi, importanţa şi nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de copilul tău.

Realizat după exigenţele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei poveşti reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentaţi şi, surpriza spectacolului, apariţia video a cuplului Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.

Spectacolul a avut premiera în luna aprilie, în ziua de Florii, când sala a fost arhiplină cu micuţii care au dansat şi au cântat alături de Tisha şi de prietenii ei. Costumele colorate şi vesele, cântecele ritmate şi haioase, o poveste intrigantă au fost ingredientele secrete pentru a-i ridica pe cei mici în picioare şi de a dansa şi cânta împreună cu eroii lor preferaţi. La eveniment au participat actori şi actriţe, împreună cu copiii, care au apreciat mesajul transmis prin intremediul acestui spectacol.

În Vinerea Mare, musicalul Cântec pentru Tisha s-a jucat pentru copiii din medii defavorizare. Impreună cu Fundaţia Principesa Margareta a României, MiniartShow by Ioana Ginghină a facut cadou o reprezentaţie a musicalului copiiilor de la Centrul “Generaţii” care, pe lângă experienţa inedită alături de Tisha, au primit 50% din profit.

Vă aşteptăm cu drag, în zilele de 09 şi 17 mai, la musicalul Cântec pentru Tisha pentru ca împreună să scriem povestea Tishei !

CÂNTEC PENTRU TISHA

Textul şi versurile: Andreea Gaica

Compoziţie muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume şi decor: Flavia Varga

Regie şi coregrafie: Felicia Dalu

Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareş Florin Stoica

Distribuţie:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coşarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareş Florin Stoica/Răzvan Rotaru                                   

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min