Ioana Ginghină învaţă copiii lucruri preţioase

Apropo.ro / 07.04.2012, 08:00
Ioana Ginghină învaţă copiii lucruri preţioase
Orice activitate transformată în joacă îi poate ajuta pe micuţi să asimileze informaţii preţioase, greu de înţeles uneori.

În ediţia de mâine a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de ProTv şi pe voyo.ro de la 10:00, Ioana Ginghină dezvăluie că prin intermediul atelierelor organizate de ea, copiii află lucruri interesante despre sistemul solar sau despre tradiţiile pascale.

Ioana Ginghina si fiica ei!Imaginaţia şi aptitudinile celor mici pot fi dezvoltate încă de la vârste fragede. Iar avantajele sunt numeroase, deoarece specialiştii spun că un copil care învaţă să cânte la pian se va concentra mai bine şi va fi bun la matematică.
Pentru că primavara nu aduce numai un chef nebun de a petrece cât mai mult timp în aer liber, ci şi vestita astenie, nivelul de energie poate fi menţinut la cote optime în acest sezon cu ajutorul ceaiului verde, care ar trebui să fie prezent în meniul zilnic. De asemenea, exerciţiile scurte, dar intense, completează perfect o dietă bogată în elemente valoroase.