Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, secretul unei relaţii lungi şi fericite

De: Cristiana Trifu / 23.10.2017, 10:58
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, secretul unei relaţii lungi şi fericite
Au împlinit, recent, un deceniu de când şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar în curând, vor sărbători 11 ani de la cununia civilă.

Ioana Ginghină şi soţul ei, Alexandru Papadopol, au la bază o reţetă simplă, care i-a ajutat să-şi construiască un cămin frumos şi să se bucure de o relaţie lungă şi fericită.

Sunt împreună de 11 ani, însă în faţa lui Dumnezeu, au devenit soţ şi soţie în urmă cu un deceniu, eveniment pe care l-au sărbătorit pe 13 octombrie.

Ioana Ginghină  pare să fi descoperit secretul unui mariaj fericit de lungă durată.

“Anul acesta, pe 23 decembrie, sărbătorim 11 ani de când am spus > în faţa ofiţerului stării civile. Sunt nişte ani atât de frumoşi şi de câte ori mă gândesc la relaţia noastră, mă bucur că am găsit un om atât de cald, iubitor şi înţelegător. În primul rând, Alexandru este pentru mine cel mai bun prieten al meu.”, mărturiseşte aceasta.

Actriţa a vorbit despre reţeta unei relaţii lungi şi fericite.“Lumea se întreabă care este secretul, cum reuşim să menţinem flacăra iubirii aprinsă, însă secretul este că de fapt că nu trebuie să faci absolut nimic. Soţul reprezintă familia, este ca mama, tata, sora, te iubeşte, te respectă şi îţi este alături indiferent de situaţie.”, a spus ea.

De-a lungul timpului, Ioana s-a bucurat mereu de susţinere din partea soţului său.“Alexandru m-a sprijinit în toate proiectele şi m-a încurajat când toţi spuneau că trebuie să renunţ. Am realizat foarte multe împreună şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru asta. Ne place această plictiseală de care fuge toată lumea, iubim să ne > împreună.”, a mai spus ea.