Ioana Ginghină, soţul ei şi fiica au devenit vegetarieni: „Ruxandra ne-a convins să nu mai fim canibali”

De: Cristiana Trifu / 28.08.2017, 12:54
Ioana Ginghină, soţul ei şi fiica au devenit vegetarieni:
Ioana Ginghină şi soţul ei Alexandru Papadopol au devenit vegetarieni. Cei doi actori au adoptat acest stil alimentar, după ce fiica lor, Ruxandra, nu a mai consumat carne de mai bine de un an.

“V-am zis că de doua luni nu mai mâncăm carne? Da, toată familia. Ruxandra ne-a convins să nu mai fim >, cum ne spune ea.”, le-a povestit actriţa fanilor, pe blogul ei.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papodopol au devenit vegetarieni, după ce fiica lor a hotărât să scoată definitiv carnea din meniul ei. Drept urmare, de mai bine de un an, actriţa a încercat să-i asigure Ruxandrei o alimentaţie specifică, pe care cu timpul a adoptat-o atât ea, cât şi soţul ei.

În plus, nici în pauzele de la filmările pentru “O grămadă de caramele”, proiect care va începe în această toamnă la Happy Channel, Ioana Ginghină nu a mai consumat carne.

“Cu ce am înlocuit-o? Deocamdată cu fructe şi legume multe, căci sunt din abundenţă. Fructele de pădure nu ne lipsesc, au devenit accesoriile noastre. Nu plecăm de acasă fără o caserolă plină pentru gustările dintre mese.”, a mărturisit vedeta pe ioanaginghină.ro.

Cei doi actori au fost încurajaţi în această privinţă şi de rezultatele analizelor medicale ale fiicei lor.  “Ca în fiecare an, în preajma zilei de naştere a Ruxandrei, îi facem analize şi cum are mai bine de un an de când nu mai mănâncă carne, am făcut un set mai amplu şi amănunţit ca să fim siguri că totul este în regulă. Au ieşit mai bine ca niciodată, predispoziţiile la diversele alergii pe care le avea anul trecut au dispărut, nu are nicio lipsă de nimic, deci totul este perfect.Nu ştiu dacă aceste rezultate la analizele speciale, date de alergolog, s-au schimbat datorită regimului alimentar, dar mă bucur să ştiu că acum este mult mai bine”, a mai spus Ioana.