Ioana Maria Moldovan a păstrat toate mărţişoarele

De: Cătălina Matei / 01.03.2012, 09:00
Ioana Maria Moldovan a păstrat toate mărţişoarele
Ioana e o fire nostalgică, aşa că a păstrat cam toate mărţişoarele primite de-alungul timpului. Cel mai important pentru inima ei însă, străbate 325 de km în fiecare an.

„Toate mărţişoarele pe care le-am primit în fiecare an au fost drăguţe. De la grădiniţă şi până acum s-au strâns câteva. Oricum, pentru mine contează foarte mult gestul, faptul că persoana care mi-l dăruieşte s-a gândit la mine. Nu contează din ce este făcut sau cât costă, important e că l-am primit, că nu am fost uitată”, spune prezentatoarea emisiunii Poveştiri adevărate, de la ACASĂ.

Ioana Maria MoldovanIoana are multe amintiri frumoase legate de mărţişor. Insă cea mai dragă rămâne mărţişorul pe care l-a confecţionat chiar ea pentru mama sa. „Aveam doar 4 anişori, eram la grădiniţă şi deşi nu a fost un mărţişor perfect, a fost un cadou care a emoţionat-o pe mama. Imi amintesc şi acum acea zi şi n-am să uit nici de poza mărţişor din clasa I pe care i-am dăruit-o mamei şi pe care o păstrez cu mare drag. Ţin minte că pentru poza aceea am făcut câteva repeţii, îmi doream să iasă cât se poate bine”, spune cu nostalgie Ioana. Cele mai dragi mărţişoare pentru inima vedetei ACASĂ sunt mărţişoarele primite de la tatăl său. „E deja o tradiţie ca primul mărţişor să-l primesc de la el. Ca să ajungă la mine străbate 325 de km, căci vine tocmai de la Tg.Mureş”, spune prezentatoarea.