Ioana Muntean şi Mihai Livadaru – Nuntă de jurnalişti

Apropo.ro / 12.11.2007, 00:00
Ioana Muntean şi Mihai Livadaru - Nuntă de jurnalişti
Ioana Muntean, prezentatoarea Ştirilor PRO TV, lipseşte zilele acestea de la serviciu. Săptămîna trecută, Ioana i-a spus un da hotărît iubitului ei, Mihai Livadaru, producător InfoPro, după care cei doi au plecat la Viena, unde îşi petrec luna de miere.

Mihai a văzut-o prima dată pe viitoarea lui soţie la… televizor. Ea prezenta Ştirile PRO TV de la Cluj, iar el era, ca şi acum, producător la InfoPro. |ntîmplarea a făcut ca cei doi să se audă din cînd în cînd la telefon, cînd Ioana intra în direct la InfoPro pentru a relata diverse întîmplări petrecute la Cluj. Anul trecut, de Crăciun, Mihai a cerut-o pe Ioana de soţie chiar la kilometrul 0 din Bucureşti. “Ne plimbam prin Piaţa Universităţii. Eu venisem în Bucureşti ca să sărbătorim Crăciunul împreună şi urma ca el să vină la Cluj de Revelion, ca să fim din nou împreună. |ntîmplarea a făcut ca eu să muncesc de Revelion, iar el şi-a petrecut Anul Nou cu mine, pe teren”.

După un an şi jumătate, de cînd sînt împreună, cei doi şi-au unit destinele într-o biserică din Dorobanţi, la care obişnuiesc să meargă în fiecare duminică. Alături le-au stat naşii Loredana Danciu, reporter la PRO TV Cluj, şi soţul acesteia. “Slujba a fost foarte emoţionantă, iar mamele noastre au plîns amîndouă aproape tot timpul”, povesteşte Ioana