Ioana Popescu, bucătăreasă la MasterChef

Apropo.ro / 22.08.2012, 17:00
Ioana Popescu, bucătăreasă la MasterChef
Ioana Popescu s-a înscris în concursul MasterChef. Dacă va trece de probele bucătarilor, o vom putea vedea cum se descurcă în bucătărie.

Ioana Popescu s-a înscris extrem de hotărâtă în concursul MasterChef, de la ProTV. Deși este la început de drum cu bucătăria, Ioana este ambițioasă și vrea să ajungă cât mai departe în emisiune.

Pasiunea ei pentru gătit a venit odată cu realizarea rubricii de gătit a unui site de profil.

M-am înscris ieri la acest concurs. Nu știu ce va fi, sper să trec cât mai departe. Din start spun, pentru cei care să zicem vor intra în competiție cu mine, nu mă interesează acei bani! Particip din pură plăcere și curiozitate„, spune Ioana.

Un curs de acest gen costă chiar foarte mult. Dar m-a fascinat enorm acest show. Mi-am dat seama că, deși credeam că eu știu să gătesc, nu știu nici 1% ! Cu toate acestea, rudele sau invitații care vin la masă la mine îmi spun că fac mâncăruri ok sau chiar foarte bune. În plus, mi-au plăcut mult persoanele din show-ul trecut. Prin intermediul unor amici care au restaurante, am avut ocazia sa îi cunosc după show aproape pe toți participanții – cel mai bine m-am înțeles cu Merzad și cu Godeanu. Nu îi cunosc pe chefi și în mod sigur, chiar dacă mi-aș pune relațiile la contribuție, nu aș putea să am vreo pilă la ei, ever! Am auzit că sunt extrem de răi, în sensul bun al cuvântului, și de profi„, a mai declarat Ioana.