Ioana Popescu va dezvaluie 10 lucruri pe care nu le stiati despre ea!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 31.08.2011, 12:16
Ioana Popescu va dezvaluie 10 lucruri pe care nu le stiati despre ea!
Ioana Popescu ne-a lasat sa aflam multe despre viata ei sexuala, insa acum Showbiz.ro a aflat si cateva secrete legate de viata ei personala.

Ioana Popescu a devenit in ultima perioada una dintre cele mai controversate vedete din Romania. Este jurnalist, actrita, cantareata si ocazional este invitata la prezentari de moda unde defileaza ca un adevarat model.

1: Am vizitat de-a lungul anilor pana acum 14 tari, in afara de Romania: Ungaria, Austria, Germania, Italia, Luxemburg, Elevetia, Olanda, Danemarca, Bulgaria, Turcia, Tunisia, Serbia, Slovacia, Croatia.

2: Am luat un interviu celebrului Emir Kusturica cand scriam la revista VIP si pentru ca am sarit un gard pentru a ajunge la scena unde el canta, mi-am luxat piciorul.

3: Am inceput sa desenez de la varsta 3 ani, dar la 8 ani am refuzat sa ma inscriu la o scoala de profil (pentru ca aveam prietene in generala pe care nu le puteam parasi ca sa plec acolo).

Ioana Popescu

Ioana Popescu

4: Prima data cand am intrat pe coloana sonora a unui film ca voce (cantat) a fost cand aveam vreo 6-7 ani, in filmul „Expeditia” unde juca si Tudor Mihaita, baiatul lui George Mihaita.

5: Cel mai mult ma distrez cantand live in cluburi. Ultima data cand am cantat acompaniata doar de un chitarist a fost weeken-dul trecut, la o cafenea din Rosettii unde am cantat piesa „Let it be”. Am fost foarte aplaudati.

Afla mai multe despre Ioana Popescu, pe Showbiz.ro!