Ioana şi Anastasia cântă “Ca la metrou”

De: ApropoTV.ro / 04.10.2014, 08:00
Ioana şi Anastasia cântă “Ca la metrou”
Cum ar fi dacă am denumi staţiile de metrou din Bucureşti în funcţie de sentimentele ce ne cuprind pe parcursul unei zilei? Dar dacă le-am denumi în funcţie de etapele prin care trecem într-o viaţă?

De fapt, aşa ni se şi întâmplă, urcăm şi coborâm, alternativ, la “Piaţa Iubirii” şi la “Piaţa Dezamăgirii”, iar staţiile “se repetă ca un ecou”.

“La acest proiect muzical am început să lucrez de câteva luni cu Sorin de la Crush, care este şi producătorul piesei. Ideea ne-a venit chiar în timp ce plecăm de la studio spre casă, cu metroul, evident! Este exact ca în viaţă, lucrurile oscilează, iar ascultătorii se pot regăsi uşor în mesajul piesei. De când am înregistrat acesta piesă, am un feeling bun, sunt foarte încrezătoare,optimistă şi îmi doresc ca acesta să fie începutul unei cariere de succes. Dacă acum ceva vreme acest pas mi se părea imposibil, ei bine acum, cu siguranţă susţin zicala , declară Ioana.

Piesa “Ca la metrou” este primul single al tinerei Ioana, care în prezent studiază jurnalismul la o universitate din Bucureşti, iar legătura sa cu muzica începe de la o vârstă fragedă.


“Ca la metrou” este un featuring cu Anastasia, artist Cat Music, care în urmă cu câteva zile a lansat single-ul “Te iert”. Cele două artiste nu sunt din Bucureşti, însă lansarea piesei le va ajuta să înveţe staţiile de metrou din capitală.