Ioana Şulea de la Ultimul trib:”Ştiu ce înseamnă să uiţi de orice durere şi să vrei să câştigi”

De: Alexandra Necsoiu / 10.10.2018, 17:28
Ioana Şulea de la Ultimul trib:”Ştiu ce înseamnă să uiţi de orice durere şi să vrei să câştigi”
Concurenţii din ”Ultimul Trib” nu lasă accidentările să îi oprească. Gândul că dacă pierd următoarea probă de Nominalizare vor fi nevoiţi să trimită încă un om la duel îi face pe concurenţii din ”Ultimul Trib” să treacă peste orice greutăţi, aşa cum se va vedea mâine, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie a reality-show-ului.

”Suntem ciuruiţi de parcă au trecut trei săptămâni de război…”, este mărturisirea luptătorului Ionuţ Iftimoaie. Cu toate acestea, atât el, cât şi ceilalţi concurenţi, par capabili de eforturi supraomeneşti atunci când trebuie să se mobilizeze pentru a câştiga încă un joc ce le va decide soarta în ”Ultimul Trib”.

Ioana Şulea, campioana la fitness care a devenit parte din echipa Lemurilor, ştie la fel de bine ce înseamnă adrenalina care o ajută să depăşească orice blocaj fizic. ”Înţeleg ce se întâmplă din perspectiva sportivului de performanţă. Când am păşit pe scenă la Europene în 2016, îmi curgea sânge din picior, dar tot mi-am luat pantofii cu toc. Bareta mă tăia exact acolo unde aveam rana, dar cu toate acestea m-am ridicat în picioare, am spus o rugăciune, am păşit pe scenă şi am ieşit campioană europeană! Ştiu ce înseamnă să uiţi de orice durere şi să vrei să câştigi”, a povestit Ioana.

Ce echipă va reuşi să se salveze de la Nominalizare şi cine va trebui să trimită un om la Duel, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.