Ioana Şulea, primită cu braţele deschise de ”Lemuri”, în ”Ultimul Trib”: ”Trage cât un bărbat!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 12:17
Ioana Şulea, primită cu braţele deschise de ”Lemuri”, în ”Ultimul Trib”: ”Trage cât un bărbat!” - FOTO
Nominalizată la duel de colegii săi ”Crocodili” pentru că nu s-ar fi adaptat, Ioana Şulea a fost primită de ”Lemuri” cu braţele deschise în sat, unde vor împărţi căsuţa sărăcăcioasă de bambus, începând de joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.

În timp ce colegii ”Crocodili” ai Ioanei Şulea au mascat nominalizarea acesteia sub pretextul că ar fi vrut să trimită la Duel un om puternic, care ar fi avut şanse să revină în trib, după ce aceasta a ajuns în echipă, sportivii au încercat să avertizeze ”Lemurii”. ”O să vedeţi că este foarte retrasă, e în lumea ei, nu s-a intergrat”, a spus Lola.

Cu toate acestea, Ioana Şulea a fost primită cu braţele deschise în sat, teritoriul deţinut în prezent de vedete, iar noii ei colegi s-au arătat foarte încântaţi de răsturnarea de situaţie care a avut loc după ce Dorian Popa a fost nevoit să părăsească competiţia din cauza problemelor medicale. ”Normal că îmi place de Ioana, e frumoasă şi trage cât un bărbat! Plus că îmi dă şi porţia ei de bere, pentru că ea nu bea”, a spus glumit Daniela Crudu.

Cum se va adapta Ioana în noua echipă, dar şi ce alte provocări vor întâmpina ”Lemurii”, ”Crocodilii” şi ”Cameleonii”, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.