Ioana Ţigănilă, cerută de soţie la o piscină suspendată

De: Nicoleta Nicolae / 07.06.2012, 06:00
Ioana Ţigănilă, cerută de soţie la o piscină suspendată
Ioana Tiganila, prezentatoarea Digi 24, şi-a dorit să-i facă o surpriză iubitului ei şi a sfârsit prin a fi ea cea surprinsă.

„Îmi aduc aminte că eram în piscină şi iubitul meu îl rugase pe un salvamar să îmi facă poze, să mă ţină ocupată şi eu tot nu înţelegeam ce se întâmplă. La un moment dat, Alaa se apropie de mine în apă cu o cutie de bijuterii în mână. Semăna cu o cutie de la un alt inel de-al meu, aşa că m-am prins mai greu ce urma să se întâmple! Până am văzut verigheta! În momentul acela am început să râd şi efectiv nu am reuşit să îi răspund la întrebarea: Vrei să fii soţia mea ? A trebuit să întrebe de mai multe ori până când am reuşit să articulez un DA ! Şi salvamarul ne făcea poze încontinuu, iar toată lumea de la piscină care a realizat ce se întâmpla a început să aplaude. M-am simţit ca într-un film! Nu mi-aş putea imagina niciodată un loc mai frumos unde mi-ar fi plăcut ca un bărbat să îmi spună că vrea să trăiască alături de mine toată viaţa”, mărturiseşte Ioana.
Pentru Ioana Ţigănilă au urmat 3 săptămâni de vis şi o vacanţă în care a făcut de toate, de la scufundări la poze cu maimuţe şi sesiuni de înot cu delfini, in Bali. „Masaj balinez, plimbare cu elefantul, scuba diving sau plimbări cu caii pe malul oceanului, pe o plajă cu nisip negru lângă un sătuc din sud – estul insulei. A fost singura plajă sălbatică pe care am văzut-o în Bali, o plajă cu palmieri care nu au fost tăiaţi ca să se construiască vreo terasă sau vreo şcoală de surf cum se întâmplă în staţiunele frecventate de prea mulţi turişti. A fost absolut minunat”, a spus Ioana, care s-ar muta oricând la Singapore.