Ion Besoiu transmite indemnul VUNK: “Este timpul sa te intorci. La tine”

De: Nicoleta Nicolae / 08.09.2015, 15:00
Ion Besoiu transmite indemnul VUNK:  “Este timpul sa te intorci. La tine”
Ion Besoiu va purta mesajul lansat dintr-“Un Nou Univers” de trupa VUNK in cadrul celui mai mare eveniment multimedia al anului, pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Teaserul concertului Vunk din 7 octombrie descrie prin vocea lui Ion Besoiu, coordonatele dintr-Un Nou Univers, “o lume in care visurile si dorurile se implinesc”:

“Domnul Ion Besoiu este un om foarte prietenos, care nu a pus nicio bariera intre diferenta de varsta, experienta sau statut. Inregistrarea, cu tot cu perioada de acomodare, nu a durat mai mult de o ora, iar in timpul asta ne-a spus multe povesti de la filmari si din glumele pe care si le facea dansul cu colegii in teatru, pe vremuri. Este un personaj si in afara scenei si are o bunatate si un respect fata de cei din jur cum rar mai gasim”.

Radu Beligan, Marian Ralea sau Marius Manole au fost, in anii trecuti, purtatorii mesajelor care au sustinut spectacolele marca Vunk: “Anul acesta m-am gandit ca povestea Un Nou Univers este a vocii domnului Ion Besoiu. Vocea dansului are bunatate, asprime, siguranta, ambitie, credinta, indemn si dorinta, iar asta este amestecul perfect pentru mesajul nostru, Este timpul sa te intorci. La tine, pentru ca un astfel de drum are nevoie de toate atributele de mai sus”, spune Cornel Ilie.

Cat despre alegerea ca, an de an, un mare actor sa fie purtatorul mesajului VUNK, liderul trupei explica similitudinile dintre spectacolele lor, de pe scena de concert si scena salii de teatru: “Un spectacol asa cum ne propunem noi sa punem in scena are o doza de tensiune, emotie, de dramaturgie desprinsa putin din lumea teatrului. Sunt momente in care se face liniste complet, in care toata lumea este conectata la ce se intampla pe scena. Simt ca aceste doua lumi se pot intalni foarte firesc, pentru ca sunt doua lumi in care pentru a intelege mesajele trebuie sa citesti printre randuri, sa te conectezi cu tot ce se intampla pe scena, nu doar sa asculti niste piese care-ti plac in acel concert. Mi-as dori sa pot simti macar o secunda din ce simte un actor intr-o piesa de teatru”.

Biletele la concertul VUNK, “Un Nou Univers” au fost puse în vanzare în reteaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange si Vodafone, in oficiile Postei Române, la terminalele de plata Zebra Pay din intreaga tară si online pe www.iabilet.ro.