Ion Craciunescu este noul sef al arbitrilor

De: MediafaxFoto, Tanase Dragos - Marian / 27.09.2011, 12:10
Ion Craciunescu este noul sef al arbitrilor
Ion Craciunescu a fost numit, astazi, in functia de sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), in locul lui Vasile Avram, informeaza Mediafax.ro, care citeaza Sport.ro.

Ca fapt divers, fostul arbitru international a fost numit in functie de presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, exact in ziua in care implineste 61 de ani.

Cat despre parerea fostului sef al CCA, Vasile Avram, demis de Mircea Sandu dupa ce a fost arestat pentru coruptie, despre Ion Craciunescu… acesta declara, in august 2009, invitat fiind la videochat-ul SportLaMinut.ro, ca nu i-a placut niciodata ca arbitru.

Vasile Avram, fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA)

Vasile Avram, fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA)

Craciunescu nu mi-a placut niciodata ca arbitru, dar a avut performante pe plan extern. Nu mi-a placut pentru ca era un arbitru rigid, parca avea ochelari de cal, aplica doar litera regulamentului… Cu Ion Craciunescu nu sunt prieten, dar ne respectam”, spunea Avram in urma cu doi ani.

Ion Craciunescu a mai ocupat aceasta functie si in perioada 2003-2005, cand a fost demis de acelasi Mircea Sandu, la presiunea patronilor din Liga I.

Afla cum a comentat directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, numirea lui Craciunescu, pe Mediafax.ro!