Ion Haiduc: ”În meseria asta invidia este aproape mereu prezentă”

De: Cristiana Trifu / 19.01.2018, 11:43
Ion Haiduc: ”În meseria asta invidia este aproape mereu prezentă”
Marele actor Ion Haiduc, care o carieră impresionantă de peste 46 de ani, a acceptat să treacă ”Dincolo de aparenţe” şi să vorbească despre profesia sa, dar şi despre viaţa personală împreună cu Florentina Fântânaru, chiar de pe scena unde joacă de mai bine de 27 de ani.

 


Ion Haiduc are 70 de ani, dar susţine că nu simte deloc că această vârstă îl reprezintă şi crede că a reuşit să-şi păstreze energia tocmai datorită firii sale pozitive.

”Cred că este tare bine că m-a ferit Dumnezeu de invidie. În această meserie invidia este aproape mereu prezentă pentru că nu e vorba neapărat despre bani, că toţi aveam salarii la fel, dar aplauzele nu erau la fel. Gloria este cea care dublează existenţa actorului. Şi nu e bine deloc când simţi invidia. Pentru că, dacă ai mai puţin talent să spunem, mereu vei găsi câte ceva la ceilalţi. Vei spune că au avut pile sau, dacă este vorba despre o femeie, că e amanta nu ştiu cui. Cred că actoria este una dintre singurele meserii unde îţi doreşti să ai tot mai mult de muncă”, spune Ion Haiduc.

Despre viaţa sa petrecută pe scenă şi poveştile savuroase trăite în toţi aceşti ani alături de mari actori ai României, despre pasiunea sa pentru ezoterism, dar şi despre viaţa alături de soţia sa, Ion Haiduc vorbeşte pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Tags: