Ion Haiduc, într-un rol negativ, în ”Băieţi de oraş”: ”Cu actoria muriţi de foame şi muriţi pe gratis”

Apropo.ro / 02.07.2018, 10:45
Ion Haiduc, într-un rol negativ, în ”Băieţi de oraş”: ”Cu actoria muriţi de foame şi muriţi pe gratis”
Cel de-al cincilea episod al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1, vine cu mult umor, dar şi cu nenumărate surprize. Marele actor Ion Haiduc joacă rolul unui aşa-zis director de şcoală de actorie, pe nume Sergiu Nae Avramescu. Cei care-i vor fi discipoli sunt nimeni alţii decât Robi Roberto şi Malone, personaje interpretate absolut genial de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin.

”Cu actoria muriţi de foame şi muriţi pe gratis. Eu ştiu să vând actoria, ştiu să fac talentul profitabil în ţara asta în care valorile nu sunt apreciate. Actorii pregătiţi de mine joacă pe cea mai mare scenă a lumii. Cu pregătirea pe care o voi face eu cu voi am să vă fac putred de bogaţi”, le spune Sergiu Nae Avramescu elevilor săi.

Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situaţie şi limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracţia la cote maxime în cel mai nou episod al serialului ”Băieţi de oraş”.
În ce situaţii complet neprevăzute şi cu totul ieşite din comun vor fi puşi Malone şi Robi Roberto şi ce vor învăţa de fapt de la cel care le este mentor, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Tags: