Ion Ionescu este acum la videochat-ul SportLaMinut.ro

Apropo.ro / 27.07.2009, 12:51
Ion Ionescu este acum la videochat-ul SportLaMinut.ro
Stefan Beldie si Daniel Marton il au invitat acum pe Ion Ionescu la videochat-ul SportLaMinut.ro

Stefan Beldie si Daniel Marton il au invitat, marti 28 iulie, de la ora 12:00, pe Ion Ionescu la videochat-ul SportLaMinut.ro

Fosta glorie a Rapidului va dialoga cu vizitatorii SportLaMinut.ro despre situatia de la Rapid, sansele alb-visiniilor in viitorul sezon al Ligii I, schimbarile care au avut loc odata cu trecerea timpului in fenomenul fotbalistic, precum si despre situatia in care se afla fotbalul romanesc in prezent.

Ion Ionescu a debutat la Rapid in 1960 si este al doilea "varf de lance" al Rapidului din perioada de glorie a anilor 1965-1970.

A facut parte din echipa de aur a Rapidului care a castigat campionatul in 1967, primul titlu din istorie pentru alb-visinii

Puiu Ionescu a fost selectionat de treizeci de ori in echipa nationala a Romaniei, iar in doua randuri a iesit golgheterul campionatului.

Ion Ionescu a fost primul fotbalist roman care a reusit sa plece din campionatul romanesc pentru a juca la o echipa din Europa, Alemania Aachen, in Germania, unde a iesit cu aceasta echipa vicecampion al Germaniei si golgeter al Bundesligii.

Click aici pentru a vedea videochat-ul cu Ion Ionescu

Â