Ion Marin va antrena Universitatea Cluj

Apropo.ro / 01.07.2004, 10:05
Ion Marin va antrena Universitatea Cluj
Tehnicianul Ion Marin a semnat, miercuri, un contract pe o perioada de doi ani cu divizionara B Universitatea Cluj, avînd ca obiectiv în sezonul 2004/2005 promovarea în Divizia A. "Am parafat un contract pe doi ani, avînd ca obiective promovarea în Divizia A înca din primul campionat,

Tehnicianul Ion Marin a semnat, miercuri, un contract pe o perioada de doi ani cu divizionara B Universitatea Cluj, avînd ca obiectiv în sezonul 2004/2005 promovarea în Divizia A.

„Am parafat un contract pe doi ani, avînd ca obiective promovarea în Divizia A înca din primul campionat, reorganizarea centrului de copii și juniori al clubului și crearea unei grupe valorice din cei mai talentați juniori”, a declarat Ion Marin, care îl va avea secund pe Vasile Dobrau, fostul sau coleg din defensiva echipei Dinamo.

„Este o alegere fericita”, a spus președintele clubului, Marius Bojița.

Ion Marin a precizat ca nu considera un pas înapoi faptul ca va antrena o formație din Divizia B, deși în ultimii 15 ani a pregatit (cu o excepție de 10 etape, cînd a fost la FC Oradea) numai formații din primul eșalon. „Aș antrena și o echipa de marțieni. E profesia mea și cred în ea. Universitatea înseamna o provocare pentru mine și sper sa redam echipei splendoarea de alta data. Nu mai pleaca nimeni și urmeaza sa stabilim ce jucatori aducem. Nu-i cunosc pe actualii componenți ai echipei decît dupa nume, dar avem timp sa ne împrietenim. Saptamîna viitoare vom organiza cîteva trialuri, sa vedem jucatorii care au fost împrumutați la alte formații”, a afirmat fostul antrenor al echipei Farul Constanța, care va face cunoștința cu noii sai elevi luni, cînd va avea loc reunirea lotului.

Mediafax