Ion Marin vrea puncte din meciul cu Petrolul

Apropo.ro / 29.04.2004, 09:24
Ion Marin vrea puncte din meciul cu Petrolul
Antrenorul Ion Marin a declarat, miercuri, ca și-a propus sa obțina cel puțin un egal în partida pe care Farul Constanța o va disputa vineri, în deplasare, în fața formației Petrolul Ploiești, în etapa a XXIV-a a Diviziei A. "Joaca o echipa cu -10 în

Antrenorul Ion Marin a declarat, miercuri, ca și-a propus sa obțina cel puțin un egal în partida pe care Farul Constanța o va disputa vineri, în deplasare, în fața formației Petrolul Ploiești, în etapa a XXIV-a a Diviziei A.

„Joaca o echipa cu -10 în clasamentul adevarului cu una aflata la -9. Va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe. Eu consider un rezultat pozitiv un egal sau o victorie pentru noi. Ar fi extraordinar. Cred ca este mai greu pentru Petrolul decît pentru noi, deoarece joaca acasa și, în eventualitatea unui rezultat de egalitate, va coborî mult la minus în clasamentul adevarului. Regret ca Petrolul este în aceasta situație și îmi pare rau ca din doua grupari puternice, nu s-a reușit fomarea unei alte echipe puternice”, a spus Ion Marin.

Tehnicianul a menționat ca în urmatoarele partide, Farul Constanța va trebui sa joace pentru consolidarea poziției în Divizia A. „Avem trei jocuri importante de disputat, dupa cel cu Petrolul. Despre meciul cu Steaua nu discutam, pentru ca se va desfașura mult prea tîrziu. Am discutat cu jucatorii și am spus ca în urmatoarele patru etape Farul va juca pentru consolidarea poziției în Divizia A, sau, Doamne ferește, pentru evitarea retrogradarii. Spun lucrul acesta deoarece jucam acum la Petrolul și apoi, în opt zile, vom susține trei meciuri decisive: acasa cu Poli AEK Timișoara, în deplasare cu Apulum Alba Iulia și apoi acasa cu Ceahlaul Piatra Neamț. Este clar ca trebuie sa dam tot ce este mai bun în noi pentru a ramîne în Divizia A”, a afirmat Marin.

Antrenorul Ion Marin a precizat ca, pentru partida cu Petrolul Ploiești, nu va putea conta pe jucatorii Radu Oprea, Florin Lungu și George Ușurelu, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Componenții echipei Farul Constanța vor pleca la Ploiești joi dimineața, urmînd sa efectueze, în cursul dupa-amiezii, un antrenament.

Mediafax