Ion Țiriac despre Nicole Scherzinger: ” O domnișoară bine făcută! Arăta bine pe dinafară”

Apropo.ro / 30.06.2012, 14:00
Ion Țiriac despre Nicole Scherzinger:
Omul de afaceri Ion Țiriac a întâlnit-o față-n față pe cântăreața Nicole Scherzinger. Află ce impresie i-a făcut acestuia.

Ion Țiriac a participat la cursa de Formula 1 desfășurată la Monaco, în urmă cu o lună.

Omul de afaceri a fost surprins de paparazzi, pe un iaht, alături de cântăreața Nicole Scherzinger. Țiriac nici nu o cunoștea.

Într-un interviu acordat pentru ProTV, Ion Țiriac a declarat că nu a știut cine e acea fată, nici ce nume are, ci doar că era bine proporționată.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

„Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieși de-acolo decât cu o bărcuța. Era foarte multă presă cu o domnișoară bine făcută„, povestește Ion Țiriac privind fotografiile realizate la acel moment.

„Când a venit barca, am sărit toți în barcă. Domnișoara m-a întrebat „domnule Țiriac, nu rămăi la Formulă?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: Aaa, ce păcat. Habar nu am cine e. Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arata bine pe dinafară”, a continuat omul de afaceri.

Nicole Scherzinger este iubita lui Lewis Hamilton.