Ionel Dănciulescu: ”Eram un tip foarte cheltuitor. Nu mai aveam nici bani de mâncare”

De: Cristiana Trifu / 16.02.2018, 15:54
Ionel Dănciulescu: ”Eram un tip foarte cheltuitor. Nu mai aveam nici bani de mâncare”
Considerat unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din Liga I, fostul jucător Ionel Dănciulescu, povesteşte, sâmbătă de la ora 19.55, în cadrul emisiunii ”Star Special”, de la Antena Stars, despre începuturile carierei salei, despre oamenii care l-au ajutat, dar şi despre cum a învăţat să fie mai chibzuit în privinţa banilor.

Sportivul nu se sfieşte să recunoască faptul că era extrem de cheltuitor şi că i s-a întâmplat să rămână chiar şi fără bani de mâncare.

”Eram un tip foarte cheltuitor. Primii bani câştigaţi din fotbal i-am dat pe pe haine. Eram disperat. Eram atent la modă, mi-am lua adidaşi, haine… După primul meci câştigat am cheltuit seara toţi banii şi nu mai aveam a doua zi nici bani de mâncare. M-am împrumutat până la următorul salariu. Abia mai târziu am început să fiu mai chibzuit, am reuşit să strâng nişte bani şi am cumpărat un apartament în Slatina”, mărturiseşte Ionel Dănciulescu.

Despre felul cum se menţine în formă, despre cum a învăţat să-şi păstreze greutatea optimă, dar şi despre oamenii importanţi din viaţa sa, Ionel Dănciulescu vorbeşte  sâmbătă, de la ora 19.55, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Star Special”, unde va şi găti alături de Raluca Dumitru.