Ioniță de la Clejani, încântat de silicoanele Margheritei (Video)

Apropo.ro / 27.03.2012, 14:00
Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, și-a pus silicoane, deși tatăl ei nu a fost inițial de acord. Acum, toată lumea este mulțumită de rezultat.

Ioniță de la Clejani s-a lăsat convins extrem de greu pentru ca fiica lui să-și facă operație de mărire a sânilor. Margherita a vrut să își pună silicoane, pentru că nu se simțea bine în pielea ei, nu era mulțumită de mărimea sânilor.

Inițial, Ioniță nici nu a vrut să audă de așa ceva, însă Margherita, susținută de mama ei, a trecut peste dorința tatălui și și-a pus silicoane (de 450 ml).


Margherita este foarte mandra de sanii ei pe happyhour.protv.ro

Chiar dacă nu a agreeat ideea, Ioniță a fost alături de fiica lui pe tot acest parcurs. După anestezie, Margherita i-a cerut tatălui o primă părere.

„Ți se par mici? Acoperă-te că sunt prea mari Arată super! Nu știu ce să spun. Dacă tu ești mulțumită, arată frumos”, a spus Ioniță de la Clejani, la emisiunea Happy Hour, de la Pro TV.

Visul meu este acum realitate. Important este să te simți bine în pielea ta. Acum numai am niciun complex”, a spus Margherita.

Margherita

Margherita, după operația de mărire a sânilor

Margherita și-a plătit singură operația. „Am strâns ban pe ban. Am 3.000 de euro și vreau silicoane. Îmi pun silicoane pe banii mei, nu ai părinților. Vreau să am sâni mari, ca mama. Vreau silicoane de o jumătate de kilogram fiecare”, spunea Margherita, pentru Acasă TV, înainte de operație.