Ionut a dat din nou in BALBAiala la volan, din cauza alcoolului

Apropo.ro / 09.10.2008, 16:35
Ionut a dat din nou in BALBAiala la volan, din cauza alcoolului
Atacantul a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

Atacantul formatiei Politehnica Iasi a fost prins in noaptea de miercuri spre joi, conducand sub influenta bauturilor alcoolice, in urma unui control de rutina efectuat de o brigada a Politiei Rutiere Iasi, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Iasi, Cristian Mandru, a declarat ca jucatorului i-a fost intocmit dosar penal.

"Miercuri noaptea, la ora 1.15, Ionut Balba a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere care efectua un control de rutina. Jucatorul mirosea a alcool si a refuzat sa se supuna alcooltestului. Prin urmare, Balba a fost insotit de catre agentii de politie la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sf. Ioan, unde i-au fost recoltate probe biologice. Jucatorul Politehnicii Iasi avea o alcoolemie de 1.1 la mie, drept pentru care i se va intocmi dosar penal", a spus Cristian Mandru.

La aflarea vestii, Ionut Popa a declarat ca jucatorul este "un om lipsit de minte".

"Am auzit si eu de Balba. Ce pot sa mai zic? Adica eu ii iau apararea de atatea ori si imi pun obrazul pentru el si el iar greseste. Mai poti spune ceva despre un asemenea om? Balba este un om lipsit de minte! Pentru ca unul normal n-ar face aceeasi greseala de mai multe ori", a spus Popa.

Imagine: Mediafax Foto