Ionuț Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro

De: Marian Andrei / 29.11.2012, 09:52
Ionuț Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro
Luptătorul român Ionuț "Pitbull" Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro la categoria 64,5 kilograme în gala Local Kombat de la Onești, programată în 7 decembrie, după ce a fost desemnat de forul mondial drept challenger obligatoriu pentru deținătorul centurii, spaniolul Aitor Eguzkiza.

Un veteran al galelor Local Kombat, Ionuț Atodiresei, deținător al centurii Intercontinentale, va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro împotriva spaniolului Aitor Eguzkiza, care deține centura de un an și jumătate. „Sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Este pentru a doua oară când am șansa să devin campion mondial la profesioniști și sper ca de data asta să și reușesc, mai ales că lupt acasă, în Moldova”, a spus și cel poreclit „Pitbull”.

La gala din 7 decembrie, unde vor lupta sportivi din 4 țări, vor fi prezenți și o parte dintre cei calificați în marea finală Superkombat, programată în 22 decembrie.

Gala din Onești programează 10 meciuri, dintre care 4 vor fi internționale, iar alte 5 se vor disputa pentru titlul național Local Kombat, sub egida Federației Române de Arte Marțiale de Contact, pe card fiind incluse și două dueluri pe reguli de MMA. „Vor participa cei mai buni sportivi pe categorii din România în acest moment, mulți dintre ei descoperiți în ultima perioadă și care tind să facă pasul spre circuitul Superkombat, acolo unde sunt deja Atodiresei, Lungu, Mitu și Olar. Deși inițial l-am gândit ca pe un eveniment național, acum a devenit unul internațional deoarece pe lângă faptul că vor participa sportivi din 4 țări, va fi putea urmărit în direct și în alte șase țări din zona balcanică”, a declarat promotorul și președintele Superkombat, Eduard Irimia