Ionuţ Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că şi Cătălin Meşter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

De: Alexandra Necsoiu / 19.11.2018, 11:47
Ionuţ Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că şi Cătălin Meşter s-a îndrăgostit de nebunia ei”
Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul 3 a reuşit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar şi Cătălin Meşter. Cu toate acestea, la sosirea sa în Thailanda, Ionuţ, prieten cu Meşter, s-a declarat neimpresionat de ispită. Acum, după doar câteva săptămâni alături de Nicoleta, Gojman îţi înghite cuvintele.

”La o nuntă în Dej, ne-am întâlnit cu Nico şi Cătălin şi ne-am dat seama că personajele nu sunt fictive, că totul e în regulă, că oamenii sunt normali. Am devenit prieteni, ne mai întâlnim cu ei, le-am zis să ne sfătuiască, iar Cătă mi-a zis să fiu natural. Nu am deschis cu ei subiectul Nicoletei, ispita, cred că a fost un moment de slăbiciune al lui, iar ea a profitat”, spunea Ionuţ la sosirea în Thailanda. De atunci însă, cei doi au petrecut împreună tot timpul disponibil pe ”Insula Iubirii”, iar acum, aproape de final, Gojman şi-a schimbat părerea şi a recunoscut că a înţeles, în sfârşit, ce l-a făcut pe prietenul său Cătălin Meşter să se îndrăgostească de ispita Nicoleta. ”Cred că ei i se potriveşte un bărbat ca mine care nu se plictiseşte de viaţă. După primele ieşiti în club sau la nişte evenimente, s-ar da cu capul de pereţi. Cred că şi Cătălin s-a îndrăgostit de nebunia asta a ei”, a spus Gojman.

Cum va încerca Ionuţ Gojman să o impresioneze pe Nicoleta înainte de a pleca din Thailanda, telespectatorii pot vedea duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.