Ionuţ Grama – Cum ajungi să joci într-un film la Hollywood

Apropo.ro / 12.01.2012, 14:38
Ionuţ Grama – Cum ajungi să joci într-un film la Hollywood
The Devil Inside, un horror cu buget infim filmat în România, domină box office-ul american. În film joacă şi actorul român Ionuţ Grama, care are al patrulea rol ca importanţă.

The Devil Inside, un horror cu buget infim – sub 1 milion de dolari, filmat în cea mare parte în România, la Studiourile MediaPro, a dat lovitura în SUA, în weekendul de lansare reuşind încasări de 34,5 milioane de dolari. În distribuţie sunt şi români, lui Ionuţ Grama (29 ani) revenindu-i al patrulea rol ca importanţă. El este Michael, documentaristul, „ochiul care vede toată povestea”, după cum a povestit acesta pentru gândul. info.

„A fost un noroc, iar engleza m-a ajutat”, spune actorul de 29 de ani care, iniţial, s-a prezentat la castingul organizat de Studiourile MediaPro, în 2009, pentru roluri mai mici. „Am dat probe pentru două roluri micuţe, alături de alţi colegi români. Când am revenit pentru o nouă probă, mi-au spus că engleza mea era destul de bună pentru a părea că sunt american”, povesteşte Grama. Aşa a primit actorul al patrulea rol ca importanţă în distribuţia peliculei „The Devis Inside”, după Fernanda Andrade, Simon Quarterman şi Evan Helmuth.

Citiţi articolul pe larg pe gandul.info.