Ionuţ Iftimoaie: ”Vreau să plec ultimul din Madagascar!”

De: Cristiana Trifu / 02.08.2018, 10:32
Ionuţ Iftimoaie: ”Vreau să plec ultimul din Madagascar!”
Campionul Ionuţ Iftimoaie este pregătit de luptă alături de colegii săi din ”Ultimul Trib” - Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei -, dar nu pierde din vedere faptul că un singur om va câştiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

”Am avut multe experienţe în viaţa mea, dar cred că aceasta va fi unică! Sunt pregătit să lupt, dar cred că cel mai mare adversar sunt eu, motiv pentru care vreau să mă stăpânesc foarte bine, să mă concentrez şi să fiu de folos echipei atât cât echipa va reprezenta un ţel pentru toţi, iar când va deveni individual, voi face în aşa fel încât să ajung acolo unde îmi doresc: în finală! Vreau să plec ultimul din Madagascar!”, spune Ionuţ Iftimoaie.

Iar pentru a-şi îndeplini planul, campionul Local Kombat se bazează pe două mari avantaje. ”Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic şi familia mea, care îmi transmite multă linişte şi energie! În momentul în care am acceptat o astfel de provocare a trebuit să primesc şi binecuvântarea familiei, motiv pentru care am făcut o şedinţă cu toţi, le-am explicat proiectul şi am vorbit despre posibilitatea de a lipsi o perioadă îndelungată de acasă. De aceea a trebuit să fie o decizie luată în familie şi am pus pe hârtie avantajele şi dezavantajele, iar la final am decis că în viaţă sacrificiile se fac de toate părţile, fiecare după nivelul lui. Acum e momentul ca eu să fac nişte eforturi poate puţin mai mari, dar nu va fi simplu nici pentru ei. Voi o să vedeţi acolo la televizor un singur Ionuţ Iftimoaie, dar suntem 5, pentru că am în spate toată familia mea!”, a mai spus Iftimoaie.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.
”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.