Ionuț nu a fost ucis de maidanezi?

Apropo.ro / 17.09.2013, 13:20
Ionuț nu a fost ucis de maidanezi?
Primele rezultate ADN ale lui Ionuț, 4 ani, despre care s-a spus că ar fi fost omorît de câinii maidanezi, arată faptul că nu aceștia sunt de vină.

Primele rezultate ADN ale lui Ionuț, băiețelul în vârstă de 4 ani despre care s-a spus că ar fi fost ucis de câinii comunitari, au scos la iveală altceva decât se aștepta o lume întreagă.

Click aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Băiețelul se pare că a murit în urma rănilor provocate de un câine de luptă. Din probele prelevate din rănile micuțului nu s-a găsit ADN-ul niciunui câine comunitar din cei șase presupuși vinovați.

Ipoteza conform căreia micuțul ar fi fost ucis de câinele de luptă, după care corpul neînsuflețit a fost plasat în locul în care a fost găsit prinde contur.

Am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit„, a declarat Marius Marinescu, Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.