Ionuț Popa: Am obținut un rezultat neașteptat

Apropo.ro / 31.03.2006, 10:38
Ionuț Popa: Am obținut un rezultat neașteptat
Antrenorul Ionuț Popa a declarat, sâmbata, ca echipa Poli Iași a obținut un rezultat neașteptat în fața formației Dinamo București, în cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A, ținând cont de faptul ca i-au lipsit cinci jucatori. "Jocul a fost

Antrenorul Ionuț Popa a declarat, sâmbata, ca echipa Poli Iași a obținut un rezultat neașteptat în fața formației Dinamo București, în cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A, ținând cont de faptul ca i-au lipsit cinci jucatori.

„Jocul a fost plictisitor în lipsa spectatorilor. Dinamo a dominat clar prima repriza, dar spre bucuria noastra am scapat cu fața curata. În a doua repriza am ieșit la joc, ne-am creat ocazii, am dominat mijlocul terenului, dupa care a venit acel gol. Am obținut un rezultat neașteptat, ținând cont de faptul ca ne lipseau cinci jucatori”, a declarat tehnicianul formației ieșene la finalul meciului terminat la egalitate, scor 1-1, în fața echipei Dinamo.

La rândul sau, jucatorul Daniel Rednic a declarat ca punctul obținut sâmbata valoreaza cât o victorie. „Este primul meu joc ca titular în acest sezon și ma bucur ca am reușit sa rasplatesc încrederea pe care domnul profesor mi-a acordat-o, prin acest gol. Nu trebuie sa ne pierdem capul cu acest egal, din contra, acest rezultat ne obliga”, a spus Rednic.

Jucatorul Bogdan Onuț s-a aratat mulțumit de rezultat, menționând ca Dinamo a jucat bine, dar a ratat foarte mult. „Pot spune ca a avut și ghinion. În ciuda acestui rezultat, Dinamo ramâne o mare echipa a campionatului, care se lupta pentru titlu”, a spus Onuț.

Echipa Dinamo București a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut, sâmbata, pe teren propriu, împotriva formației Poli Iași, în etapa a XIX-a a Diviziei A. Meciul s-a disputat cu porțile închise, gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare ispașind astfel sancțiunea dictata împotriva sa dupa incidentele provocate de proprii suporteri la meciul cu Farul Constanța din etapa a XVIII-a.

Mediafax