Ionuț Popa: FC Vaslui ar fi meritat o victorie

Apropo.ro / 20.05.2006, 14:02
Ionuț Popa: FC Vaslui ar fi meritat o victorie
Antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, a declarat ca FC Vaslui ar fi meritat sa câștige meciul disputat, vineri, în cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A, și încheiat la egalitate, scor 1-1, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Echipa gazda a dominat, era normal sa

Antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, a declarat ca FC Vaslui ar fi meritat sa câștige meciul disputat, vineri, în cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A, și încheiat la egalitate, scor 1-1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Echipa gazda a dominat, era normal sa se întâmple așa în condițiile în care nu puteam alinia cea mai buna echipa, având în vedere accidentarile. Dupa cum au jucat meritau o victorie. Inexplicabil, jucatorii mei s-au retras în aparare, deși eu nu le-am cerut asta, ci dimpotriva”, a spus Popa.

Tehnicianul a comentat, de asemenea, gestul galeriei formației FC Vaslui, care în timpul meciului a afișat un banner ce reprezenta o fotografie stilizata a lui Ionuț Popa pe o carte de joc, spunând ca „a fost un gest simpatic”.

Antrenorul formației ieșene a mai spus ca i-ar fi placut sa-și ia ghetele pe care le-a lasat în portbagajul mașinii sale, pentru a intra sa joace în fața spectatorilor prezenți pe stadion, care au creat o atmosfera frumoasa. „Probabil o sa le folosesc la Timișoara”, a conchis Popa.

Mediafax